Vinkeles vacatures:

Vinkeles vacatures:

(Demi) Chef de Parti

Tijdens het beoefenen van de positie als (Demi) Chef de Parti zal je ondersteunend werken naar de Sous Chef. Verder zal je de parti draaiende moeten kunnen houden m.b.t. bestellingen, mise en place, organisatie en het ondersteunen van het HACCP plan.

Daarnaast moet je jezelf kunnen blijven informeren en op de hoogte blijven stellen van alle items die met de parti te maken hebben. Je moet gerechten kunnen bereiden volgens recept en planning. Ook het uitwerken van de voorstellen in de praktijk en zo nodig opstellen van receptuur instructies behoort bij de werkzaamheden.

The Dylan Amsterdam heeft een vacature voor een (Demi) Chef de Parti die in het bezit is van een diploma SVH opleiding of een soortgelijke opleiding. Daarnaast moet je voldoende ervaring hebben opgedaan in soortgelijke hotels en/of restaurants en posities.

De ideale kandidaat beschikt ook over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Uiteraard is het belangrijk dat je een echte teamspirit hebt, maar ook zelfstandig aan de slag kunt. Ook moet onze (Demi) Chef de Parti stressbestendig, flexibel en niet te vergeten erg enthousiast zijn.


(Demi) Chef de Rang

Als Chef de Rang ben je werkzaam in het F&B team en rapporteer je aan de Restaurant Manager. Wij zijn op zoek naar medewerkers die met name werkzaam willen zijn in ons a la carte restaurant Vinkeles, welke bekroond is met een Michelin ster.

In een klein team van zo'n 4 a 5 medewerkers zul je onderdeel zijn van een team waarin professionaliteit, vakmanschap en persoonlijke service verlening bovenaan staan.

Onze F&B outlets bestaan uit het Restaurant Vinkeles, Lounge, Bar Barbou, Brasserie OCCO, Room Service, Minibar en Banqueting. Zoals eerder vermeld zal je met name in Restaurant Vinkeles werkzaam zijn, waarbij flexibiliteit gevraagd wordt voor het inzetbaar zijn in andere outlets.

Vereisten voor deze functie zijn als volgt:

•     Afgestudeerd aan de SVH leerlingstelsel voor Gastheer of MHS

•     Voldoende relevante ervaring in een soortgelijk hotel en positie.

•     Verder is het belangrijk dat je goed werkt in een team, stressbestendig,
      flexibel en enthousiast bent.

•     Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als ook
      de Engelse taal is een vereiste.


Geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures?

Richt je sollicitaties aan:

The Dylan Amsterdam

T.a.v. mevrouw Komoe Lin, Human Resources Manager

Keizersgracht 384

1016 GB Amsterdam

email: klin@dylanamsterdam.com

tel nr: 020-5302010The Dylan Hotel Amtsterdam
Restaurant Amsterdam Vinkeles | Tel +31 (0)20 530 2010 | Keizersgracht 384 | 1016GB amsterdam | restaurant@vinkeles.com