Disclaimer

ALGEMENE VOORWAARDEN
Akkoord gaan met actievoorwaarden betekent automatisch een opt-in voor het ontvangen van commerciŽle informatie (nieuwsbrieven en actie-e-mailings). Bij meervoudige deelname aan een actie door een en dezelfde persoon geldt uitsluitend de eerste inzending. Vinkeles houdt zich het recht voor om acties op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beŽindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiodes of andersoortige voorwaarden met betrekking tot de acties te wijzigen. Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend. Vinkeles behoudt zich het recht voor om reacties die gepost worden op de website zonder opgaaf van redenen te verwijderen.

PRIVACY POLICY
Vinkeles respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Je gegevens worden gebruikt om bestellingen of aangevraagde informatie zo snel en eenvoudig mogelijk bij je te krijgen. Je gegevens zullen zonder jouw toestemming onder geen beding ter beschikking worden gesteld aan derden, met uitzondering van de partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren en organiseren van jouw vraag aan Vinkeles.

COPYRIGHT
Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruikvan onze klanten, waarbij het niet is toegestaande site of het werk op de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vinkeles is het niet toegestaan deze site of het werk op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

AANSPRAKELIJKHEID
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Vinkeles acht zichzelf niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden / gelinkt van of naar deze site.

The Dylan Hotel Amtsterdam
Restaurant Amsterdam Vinkeles | Tel +31 (0)20 530 2010 | Keizersgracht 384 | 1016GB amsterdam | restaurant@vinkeles.com